A tüske nélküli hajlítás esetében a hajlító szerszám egy kampóval van szerelve. A kampóba illesztett cső a tengely forgatásával a szerszám rádiuszával megegyező méretben lesz meghajlítva.

Az ellengörgők vagy hajlítópapucsok a keresztirányú erők elnyelésére szolgálnak.

Míg vastag falú szilárd csövek hajlításához ellengörgőt kell használni vékony falú csövek, például rozsdamentes acél, réz, alumínium stb. esetében a hajlító papucs a megfelelő. A megfelelő szerszámok kiválasztásával érhetünk el megfelelő ismételhetőséget, illetve minimális deformációt, és ráncmentes hajlítást.

  • gyors és egyszerű kezelés
  • nagyobb hajlítási sugarak és nagyobb falvastagság
  • egyszerű programozás (3000 + 6000 modell)
  • kicsi, kompakt és karbantartást nem igénylő egységek
  • a felmerülő csőhajlítási feladatok alacsony költségekkel valósíthatók meg
  • mobil de pontos hajlítógépek

Termékek

Tüske nélküli hajlítógép; 6-35 mm-es csövekhez.
A kis csőhajlító gép nagy teljesítménnyel. A hordozható, kompakt kialakítás lehetővé teszi a hideg hajlítást a telepítési helyen. Különleges előnye a forgó szerszám. A gép rozsdamentes acélból, acélból, rézből, sárgarézből és alumíniumból készült csövek hajlítására alkalmas 6-35mm átmérőig.
Tüske nélküli hajlítógép; 6-60 mm-es csövekhez
A kompakt, mobil kialakítás lehetővé teszi a pontos és megismételhető hajlítást akár rögzített, akár 60 mm-es külső átmérőig, közvetlenül az építkezésen vagy a telepítési helyen. A nagy teljesítményű háromfázisú motor és a precíziós sebességváltó biztosítja az erőteljes hajtást.
Tüske nélküli hajlítógép; maximum 100 mm-es csövekhez
Az innovatív csőhajlítási technológia egyik kiemelkedő képviselője - a limburgi székhelyű Jutec - egy olyan gép kifejlesztésére vállalkozott, amely kifejezetten szélsőséges méretű csövek, zártszelvények és tömör anyagok tüske nélküli, azonban mégis pontos hajlítását teszi lehetővé.
jutec-logo-web

Grimas Kft.

Magyarországon a GRIMAS Kft. a kizárólagos képviselője a nagy hagyományokkal és 38 éves gépgyártási tapasztalattal rendelkező JUTEC Biegesysteme GmbH-nak. Cégünk a kezdetektől, azaz most már több mint 25 éve foglalkozik a JUTEC berendezések magyarországi forgalmazásával. Az óta több tucat berendezést helyeztünk üzembe Vevőink legnagyobb megelégedésére.

Kapcsolat

Irodai cím:
1214 Budapest, Puli sétány 2-4.

Telefonszám:
+36 1 420-5883

Email:
info@csohajlitogep.hu

Nyitvatartás:
Hétköznap: 7:30 - 16:00

Copyright 2019 | Grimas Kft ©  Minden jog fenntartva.