5000-back-about-logojutec-limburg

A JUTEC brand ...

... és ami mögötte van

HANDMADE in Germany – A Jutec hajlítógépek tervezése és fejlesztése során a vezérelv az, hogy a gépek alkalmazhatóak legyenek az ipar csaknem minden területén. Az elv bevált.

Az első osztályú és innovatív technika valamint a rugalmas és gyors vevőszolgálat teszi már több mint három évtizede sikeressé a németországi Limburgból származó, világszerte elismert céget. Emellett mivel a Jutec saját termékeket is készít csövekből, jól ismeri a hajlítással foglalkozó szakemberek mindennapi gondjait.

Nem utolsó sorban azért, hogy átérezhesse az ügyfél helyzetét, de azért is, hogy be tudja mutatni gépeinek a lehetőségeit, a Jutec saját hajlítógépeivel Jucad márkájú luxus kivitelű golfkocsikat gyárt. Így a golf-caddy kézikocsik a csőhajlítás technikájának köszönhetően kiváló minőségű és optikailag is igényes kereteket kapnak.

A Jutec azonban főleg a csőmegmunkálás számára kínál átfogó és első osztályú minőségű megoldásokat. A termékkínálat az igen praktikus kézi hajlítógépektől a félautomata tüskés hajlítógépekig valamint a görgős és profilhajlítógépekig terjed.

A Jutec hajlítógépek jelenlegi szabványai, vezérlésük illetve a speciális gépek gyártása is a hosszú idő alatt gyűjtött tapasztalatok és a folyamatos továbbfejlesztés eredményei. Valamennyi érintett részleg koncentrált együttműködésének köszönhetően így jövőbemutató és a tényleges gyakorlati követelményeknek megfelelő megoldások születnek.

team

35 év tapasztalat, folyamatos fejlesztés

– Garantált a magas minőség

Immár több mint 35 éve, hogy a Jutec cég Limburgban magas színvonalú csőhajlítógépeket fejleszt és gyárt, és világszerte tevékenykedő és terjeszkedő vállalatként központi kérdésként kezeli a lehető legmagasabb minőséget – ez a >HANDMADE in Germany<.

A Limburgban zajló fejlesztési munka és a gyártás egyaránt garanciát jelent a vevői igények magas szintű kielégítésére. Ha biztonságos és egyszerű gyártás a cél, a Jutec hajlítógépek a legjobb feltételeket kínálják ehhez. Mi több, örömmel valósítanak meg komplett egyedi megoldásokat a vevővel közösen.

Speciális konstrukciók

A portfóliót új hajlítási szoftver és az egyedi alkalmazások számára kifejlesztett speciális konstrukciók egészítik ki. A Jutec nagy gyártási kapacitása alapján rövid szállítási határidőket kínál még speciális kivitelek esetében is. A cég valamennyi forgácsolással készülő alkatrészt saját, modern, CNC-vezérléssel dolgozó gépparkjával készíti el.

A Jutec által kidolgozott megoldásokat világszerte használják. A munkatársak jól ismerik a hatékony termelési folyamatok követelményeit és ehhez kínálnak sokrétű JUTEC megoldásokat.

Hivatalos Magyarországi képviselet

Magyarországon a GRIMAS Kft. a kizárólagos képviselője a nagy hagyományokkal és 38 éves gépgyártási tapasztalattal rendelkező JUTEC Biegesysteme GmbH-nak. Cégünk a kezdetektől, azaz most már több mint 25 éve foglalkozik a JUTEC berendezések magyarországi forgalmazásával. Az óta több tucat berendezést helyeztünk üzembe Vevőink legnagyobb megelégedésére.

Az ipar számos területére kerültek gépeink az erőművektől a bútoriparig és ezek jó része már több mint 10 éve üzemel. A JUTEC hivalatos magyarországi képviselőiként szívesen konzultálunk vevőinkkel, hogy adott esetben a számos innovatív és speciális megoldás közül közösen válasszuk ki a legoptimálisabbat.