Tüskés hajlításakor a csövet rögzítjük a hajlító szerszám és a szorító szerszám közé. A szerszám forgása a hajlítótengely körül, eredményezi a cső meghajlítását az adott szerszám rádiuszában.

A csövet kívülről az ellengörgő vagy hajlító sín (a cső alapanyaga függvényében) támasztja meg, míg egy álló belső tüske gondoskodik a belső stabilizációról. Hajlítás közben megakadályozza a ráncok és ovális képződést, torzulást.

Az egyedi alkalmazástól függően a tüske egy vagy több golyós tagból áll, illetve használhatunk ráncfogót is a kívánt hajlítás elérése érdekében.

  • precíz és rendkívül pontos  hajlító tengely ± 0,1 °
  • standard sugarak: Rm = 2xD (Rm = 1,5xD lehetséges)
  • hossz, elfordulás mérés
  • az adott gépvezérléstől függően automatikus kirugózás korrekció lehetséges anyagkönyvtár segítségével.
  • Adatkonvertálás külső rendszerekből (pl. CAD)USB vagy LAN interfészen keresztül
  • tüske nélküli hajlításhoz a tüske eltávolítható
  • kiváló minőségű hajlítást és kis rádiuszokat tesz lehetővé

Termékek

Tüskés csőhajlítórendszer-kézi csőmegfogással.
6-50 mm átmérőjű csövekhez.
A hordozható, kompakt hajtóegység lehetővé teszi a közvetlen hideghajlítást a telepítési helyen. Különleges előny itt a forgó hajlítószerszám, a cső állva. 50mm külső átmérőig.
Félautomata elektromechanikus hajlítógép kis hajlítási sugarakhoz.
A dugaszolható hajlítószerszámok lehetővé teszik a gyors átváltást más csőméretekre. A hajlítási idő csökkentésére szolgáló gyors hidraulika fontos tényező a tömeggyártásban. A cső befogásának szorítónyomása optimálisan beállítható.
Félautomata tüskés hajlítógép; 20-70 mm- es csövekhez
Költséghatékony hajlítógép keskeny hajlítási sugarakhoz. 20 mm és 70 mm közötti csőméreteknél ez a hajlítórendszer megoldásokat kínál komplex geometriákhoz, 2xD szabványos sugarakkal.
Félautomata tüskés hajlítógép; 20-90 mm- es csövekhez
Költséghatékony hajlítógép keskeny hajlítási sugarakhoz. 20 mm és 90 mm közötti csőméreteknél ez a hajlítórendszer megoldásokat kínál komplex geometriákhoz, 2xD szabványos sugarakkal.
jutec-logo-web

Grimas Kft.

Magyarországon a GRIMAS Kft. a kizárólagos képviselője a nagy hagyományokkal és 38 éves gépgyártási tapasztalattal rendelkező JUTEC Biegesysteme GmbH-nak. Cégünk a kezdetektől, azaz most már több mint 25 éve foglalkozik a JUTEC berendezések magyarországi forgalmazásával. Az óta több tucat berendezést helyeztünk üzembe Vevőink legnagyobb megelégedésére.

Kapcsolat

Irodai cím:
1214 Budapest, Puli sétány 2-4.

Telefonszám:
+36 1 420-5883

Email:
info@csohajlitogep.hu

Nyitvatartás:
Hétköznap: 7:30 - 16:00

Copyright 2019 | Grimas Kft ©  Minden jog fenntartva.